Retrozóna

Rólunk

Hölgyeim és Uraim!
Színpadon a RetroZóna zenekar: Tomi, Krisz, Peti és Banderas! Ez valami más… izgalom… zsongás… rezgés… őrület…  és mégis teljes összhangban! Mi a titkunk?
Néhány kapaszkodó a megfejtéshez: A banda a régi idők, retro dallamok hangzását gyúrja össze egy kissé modernebb hangzással és sajátos, egyedi, utánozhatatlan „RetroZónás” stílusban tálalja ezt a közönségének, saját dalokkal és show elemekkel kiegészítve! Az őrületes műsorral a közönséget, rajongókat fantasztikus hangulatra pörgetjük és egy felejthetetlen buliban lesz részük.
Az új műsorunkban Bódi László „Cipő” emlékét szereténk ápolni. Halhatatlan dalaiból állítottunk össze egy koncertre valót. Célunk az, hogy ezeknek a zenéknek a hangulatát felidézzük és átadjuk a közönségnek. A több tucat koncert visszajelzése minket igazol hogy jó úton járunk.
A Zenekar nem csak népszerű, de szakmailag is komolyan veszi a muzsikát, semmi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok a profi előadók, akikkel az elmúlt évek során élőben együtt játszhatott:

Keresztes Ildikó,
Takáts Tamás,
Szolnoki Péter (Bon-Bon)
Sipos F. Tamás,
Judy (Groovehouse), Pataki Attila (Edda)

A főként fesztivál- és klubzenéléssel foglalkozó zenekar 2011. óta működtet egy RetroZóna klubot, (Jubileum Bowling és Élménycenter Szolnok, Jubileum tér 4.) ahol havonta egyszer fellép és mindig telt házat vonz.